Veelgestelde vragen

FAQ – Veel gestelde vragen

Binnen de Vacaturebank site zijn er verschillende onderdelen waar vragen over binnen komen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen opgenomen, verdeeld naar de onderwerpen die binnen de website te vinden zijn.

Algemeen

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm. Vanuit dit scherm kunt u of inloggen of onder in het scherm kiezen voor de optie Klik hier om u aan te melden . Vul uw gegevens in op het formulier en klik op “Verstuur” of neem zelf contact op met de vacaturebank via 030 267 7786 of vacaturebank@vrijwilligerscentralezeist.nl

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee u kunt Inloggen ziet u naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. U komt nu op de pagina terecht waar u het wachtwoord kunt laten resetten (uw nieuwe wachtwoord ontvangt u per mail). Controleer voor de zekerheid ook uw spam box. Let op: het e-mailadres dat u hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar u mee inlogt.

Vacatures

Op welke manier kan ik de vacature vinden die bij mij past?

Door middel van de zoek filters links op de Vacature pagina kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Ook kunt u direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Hoe kan ik mij inschrijven op een vacature?

Bij alle vacatures staan de contactgegevens van de organisatie. U kunt zelf contact met de organisatie opnemen. Als je op “Reageren” drukt kunt u direct een bericht sturen naar de organisatie. Om te kunnen reageren op een vacatures dient u ingelogd te zijn.

Kan ik zien op welke vacatures ik ingeschreven ben?

Om dit te kunnen zien is het noodzakelijk dat u bent ingelogd. Indien dat zo is kunt u na het aanklikken van het menu Start aan de rechterkant van het scherm Mijn Vacatures ”. Hier worden alle vacatures getoond waar u zich voor ingeschreven heeft, daarbij ziet u hier de status van uw inschrijving terug.

Ik wil zelf ook graag een vacature toevoegen!

Organisaties kunnen vacatures zelf plaatsen. Dit kan alleen als u zich eerst registreert bij ons. Daarna ontvangt u inloggegevens. Hiermee kunt u inloggen en vacatures plaatsen. De vacaturebank controleert altijd achteraf de vacatures.

Achteraf uitschrijven voor een vacature, kan dat?

Uitschrijven voor een vacature is online niet mogelijk. Hiervoor moet u contact opnemen met Meander Omnium.

Hoe reageer ik op een bericht?

Zoek een vraag- of aanbodbericht op waar u op wilt reageren en klik deze aan. In het tekstvlak onderin kunt u een reactie geven op de vraag of het aanbod en deze verzenden naar de desbetreffende vrijwilliger.

Overig

Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat?

U kunt ook contact opnemen tijdens onze spreekuren op dinsdag en donderdag middag van 14.00-17.00 uur via 030 267 7786